Fjordfolk

Hvor er vi?

Fjordfolk er over alt i Bjørnafjorden!

Her er noen av de vi skaper unike opplevelser med.

Fjordfolk_bg_30.png

Stallmestergården Moldegaard

Moldegård tilbyr selskapslokaler med kapasitet til 90 gjester i lokaler med historisk sus, omgitt av Bjørnafjordens vakreste hage.

Det perfekte utgangspunktet for mange ulike arrangementer, ute og inne.


Bjørnafjorden Opplevelser

Bjørnafjorden Opplevelser ligger idyllisk plassert i en vik i Øyane. De tilbyr opplevelser i fjorden, med kajakk, dykking og mat fra sjøen som hovedfokus.

Med naust og brygge er mulighetene mange for grupper som ønsker å kombinere hygge med nærhet til naturen.


Kystopplevelser.png

Kystopplevelser

Kystopplevelser har 2 solide RIB`er; en Gemini 1050 (34 fot) og en Skipper NC100S (33 fot). Begge er utstyrt med 2 x 300 HK motor, som gir krefter i massevis. Båtene har plass til 12 passasjerer hver.


Oseana Kunst & Kultusenter

I brytningen mellom sjø og land på Mobergsneset ligger Oseana kunst- og kultursenter. Oseana er et hus for det lokale, regionale og nasjonale kulturlivet.

Fordelt på 5 800 kvadratmeter finner du kultursal, restaurant, galleri og lokaler for kurs, konferanser, møter og selskap.


IMG_5546.JPG

Oseana Kafé & Restaurant 

Restauranten på Oseana har Bjørnafjordens flotteste beliggenhet og utsikt. Et besøk her er en naturopplevelse i seg selv. Med galleriet har restauranten kapasitet opp til 500 pers. 

Bryllup, konfirmasjon, årsdag, barnedåp, kurs/konferanse, galla middag, grupper, blåtur,pensjonistforeninger, jubileum,events, catering.

2-12 retters meny, a la carte, buffet, catering.


Bjørnafjordenhotell.jpg

Bjørnafjorden Hotell

Bjørnafjorden Hotell ligger på gården Hauge i Os og ligger i en stor hage et par hundre meter i bakken ovenfor den majestetiske Bjørnefjorden.

Fra hotellet er det utsikt til Folgefonna, Rosendal og Tysnesfjellene i det fjerne. Hotellet har 30 rom og flere flotte saler til møter og konferanser.


Osøyro Kolonial.jpg

Osøyro Kolonial

Osøyro kolonial er en liten kolonialbutikk som driver mye med catering. De elsker å gi kundene sine gode matopplevelser. De er alle faglærte som er veldig glad i å formidle kunnskap. Enten det er i butikken eller via cateringen. Mat med identitet og Os beste lunsjtilbud.
Oselvar.jpg

Oselvarverkstaden

Oselvaren er norges nasjonalbåt.

Oselvarverkstaden skal ta vare på kunnskap om bygging, bruk og reparasjon av oselvarbåten. Her står båter utstilt og man kan få oppleve hvordan båtene produseres.  Det tilbys også omvisning og film/foredrag.

Oselvaren er ein klinkbygd trebåt frå Hordaland som har vakse fram etter ei utvikling over fleire tusen år. Oselvarverkstaden er oppført på UNESCOs liste over immateriell kulturarv.


Eikhaugen.jpeg

Eikhaugen Gjestegård

Vakker Vestlandsnatur med fjord, skog og fjell omkranser Eikhaugen Gjestegard. Dette gir en perfekt ramme for avkopling eller munter hygge, enten du er her med kollegaer, venner eller familie. Selskapslokale, overnatting, gårdsbutikk og intimkonserter


Engevik.png

Engevik Gaard

Engevik Gaard er ei stolt familiebedrift som har siden 1993 hatt glede av å ta imot store og små grupper for omvisning og matservering. Dette flotte tunet fra 1700-tallet ligger idyllisk til ved Sævareidforden i Fusa kommune og er i dag drevet av 8. og 9. generasjon


skjelbreidpoiree.jpg

Skjelbreid Pioree

Tilbyr overnatting, aktiviteter og nydelig mat i flotte lokaler. Passer for grupper som enten vil fokusere utelukkende på det faglige eller få fullt utbytte av aktiviteter og teambuilding. 


tunet2.jpg

Det historiske tunet på Lyngheim

Det historiske er et unikt kulturelt og sosialt møtestad for alle aldersgrupper – et vindu mot historien i håndtverksbygda Os og en base for kulturvandringer langs fjorden. Nytt rosemalerverksted vil stå ferdig høsten 2019.


Bjornafjorden_Nearingsraad_logo_05.png

Bjørnafjorden Næringsråd

Bjørnafjorden næringsråd er en medlemsorganisasjon for næringsdrivende i Os og Fusa kommune. Fjordfolk er medlem og samarbeidspartner på arrangement.


www.bjornafjordennaringsrad.no


os-sentrum_logo_02.png

Os Sentrumsforening

Vår visjon er å gjøra Os Sentrum til det mest attraktive regionsenteret på Vestlandet.

Foreiningen skal bidra til utvikling, vekst og framtidstro hos de næringsdrivende i Os sentrum.


os-kommune_logo.png

Os Kommune

Er en fremoverlent “Ja-kommune” som ved årsskiftet slås sammen med Fusa Kommune. Sammen blir de den nye Bjørnafjorden Kommune som vi ønsker å jobbe tett med fremover.


oskommune.no


b96d183a_ca51_437b_a585_db7bb6eafa57_8ae8e48d-2853-4674-9bb2-c43161d5a624.jpg

Visit Bergen

Fjordfolk er medlem av Visit Bergen som ønsker å utvidet turist-tilbudet til også å inkludere Bjørnafjorden.


www.visitbergen.com/bergenreiselivslag


loops.png

Loops

De flinkeste folka vi kjenner på gode idéer, attraktiv design og solid produksjon.
Her har vi fått god hjelp til utvikling av identitet samt en grafisk profil vi er stolte av.


loops.no


 

For hvem er ditt arrangementet for?